Fjellheim

Tilbake

Fjellheim

Velg størrelse etter behov

Fjellheim er tradisjonsrike hytter med en kombinasjon av gamle byggeskikker, smarte løsninger og moderne materialer. Vi tilpasser hyttene landskapet det står i, og gjør det enkelt å ta turen ut i fjellheimen og å finne roen innendørs. Hyttene har lune kroker både inne og ute med ly for vær og vind, og vi legger fokus på å skape en god atmosfære med vakre detaljer og varmt interiør. Planløsning og størrelse er fleksibel og tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

I tillegg til en romslig førsteetasje, utnyttes andreetasje til soverom og loftsstue. Den viste modellen er beregnet for to familier/generasjoner med egne bad i tilknytning til hovedsoverommene, i tillegg til gjestebad.

Hyttene er 100% norskbygde og hovedmodulene er tilvirket under kontrollerte og kvalitetssikrede forhold hos nøye utvalgte leverandører.

Husattributt
5 soverom
Husattributt
BRA: 137kvm
Husattributt
BYA: 157 kvm
Husattributt
1 etg + Hems

TOMT/TERRENG

I ett med naturen
Les mer

SKREDDERSYDD

Slik du vil ha det
Les mer

NØKKELFERDIG

Klar til å flytte inn
Les mer
 

TOMT/TERRENG

I ett med naturen

Enten du har funnet drømmetomta eller vi hjelper deg å finne den, etterstreber vi å utforme hver enkelt hytte slik at den glir inn i omgivelsene rundt, og at den gir et uttrykk av å alltid ha stått nettopp der. Ved å tilpasse hytta naturen rundt, vil du kunne dra mest mulig nytte av både utsikt og solskinnsdager, og skjermes for innsyn, vær og vind.

 

SKREDDERSYDD

Slik du vil ha det

Vi er ikke låst til faste modeller, materialer eller byggemetoder. Sammen med deg blir vi enige om hvilken hytte som passer din smak og ditt behov. Er hytten tiltenkt storfamilien eller skal den tilpasses for deg spesielt, vil både størrelser og inventar kunne justeres utifra bruksområde og omfang. Vi kan skreddersy hyttene fra planløsning og skisser til sluttføring og interiørdetaljer.

 

NØKKELFERDIG

Klar til å flytte inn

Vi er opptatt av å gi deg en positiv totalopplevelse av både byggeprosessen og av hyttebruken i det lange løp. Vi skaper hytter som skal vare og som gir deg en myk start på hyttelivet helt fra íde til du er klar for å flytte inn. Vi tar oss av hele prosessen der det er ønskelig og leverer nøkkelferdige hytter. Vi tegner og beregner – søker og får godkjent – leverer og bygger.