ikon-soverom

TOMT/TERRENG

I ett med naturen
Les mer

SKREDDERSYDD

Slik du vil ha det
Les mer

NØKKELFERDIG

Klar til å flytte inn
Les mer
 

TOMT/TERRENG

I ett med naturen

Enten du har funnet drømmetomta eller vi hjelper deg å finne den, etterstreber vi å utforme hver enkelt hytte slik at den glir inn i omgivelsene rundt, og at den gir et uttrykk av å alltid ha stått nettopp der. Ved å tilpasse hytta naturen rundt, vil du kunne dra mest mulig nytte av både utsikt og solskinnsdager, og skjermes for innsyn, vær og vind.

 

SKREDDERSYDD

Slik du vil ha det

Vi er ikke låst til faste modeller, materialer eller byggemetoder. Sammen med deg blir vi enige om hvilken hytte som passer din smak og ditt behov. Er hytten tiltenkt storfamilien eller skal den tilpasses for deg spesielt, vil både størrelser og inventar kunne justeres utifra bruksområde og omfang. Vi kan skreddersy hyttene fra planløsning og skisser til sluttføring og interiørdetaljer.

 

NØKKELFERDIG

Klar til å flytte inn

Vi er opptatt av å gi deg en positiv totalopplevelse av både byggeprosessen og av hyttebruken i det lange løp. Vi skaper hytter som skal vare og som gir deg en myk start på hyttelivet helt fra íde til du er klar for å flytte inn. Vi tar oss av hele prosessen der det er ønskelig og leverer nøkkelferdige hytter. Vi tegner og beregner – søker og får godkjent – leverer og bygger.